‭+45 55 23 48 00‬ KONTAKT@RENTSOUNDBOKS.DK

Soundboks 2 og den nye Soundboks 3 er en kompakt højtaler, samtidig med at den kan spille både højt med en god lydkvalitet. En Soundboks er batteridrevet, hvilket vil sige at den kan spille hvor det skal være uden at du skal tænke på hvordan du får strøm til den. Hvis man skruger helt op for en lejet soundboks kan man forvente at batteriet holder i ca. 4 timer, herefter kan du blot tage det ud og sætte et ny batteri i. Når du lejer en Sounboks 2 eller den nye Soundboks 3 ved RentSoundboks.dk får du selvfølgelig altid et helt opladet batteri, så du kan holde festen kørende.

Hvor mange kan en Soundboks spille op?
En Soundboks 2 eller den nye Soundboks 3 kan uden problemer spille en havefest, strandfest, eller fest i lokale op til 30-50 personer. Når en Soundboks spiller højest svarer den til ca. 125 DB – Det er altså virkeligt højt. Hos RentSoundboks.dk anbefaler vi dog at ved fester på mere end 30 at man så lejer 2 Soundbokse – De kan nemlig nemt og simpelt sluttes sammen. Med 2 Soundbokse har du et utroligt godt festanlæg, som uden problemer kan spille en stor fest op.

Men hvorfor ikke bare leje et andet festanlæg?
En Soundboks har den klare fordel at den for det første er langt billigere at leje end et traditionelt festanlæg. Samtidig kan du forvente at du får høj lyd, men god bas og klare toner. Husk også at en Soundboks er utroligt nem at tilslutte sig til over Bluetooth, AUX, eller Professionelle lydstik. Desuden er den batteridrevet og du skal derfor ikke bekymre dig om at tilslutte højtaleren til strøm eller lignende.

Hvorfor leje en Soundboks af RentSoundboks.dk?
Ved RentSoundboks.dk har vi udlejningssteder i mange danske byer, og vi har lavet mange udlejninger. Vi har meget erfaring indenfor området, og vi gør altid lidt ekstra for at vores kunder bliver tilfredse. Vi har meget klare og tydelige lejebetingelser, som både udlejer og lejer underskriver – Det sikre at begge parter er er klare over vilkårene.