‭+45 55 23 48 00‬ KONTAKT@RENTSOUNDBOKS.DK

Sommeren står på trapperne og venner er klar til at feste langt ud på natten. Der er øl, gode venner – men det vigtigste mangler: en soundboks til at skyde humøret til top på festivalen.

Der er mange festivaler i Danmark, som kan være med til at skabe gode venskaber. Ofte er det bare ikke altid, at alle lige har det bedste musikanlæg til årets vigtigste uge. Det er derfor ofte meget nemmere for en vennegruppe at leje en soundboks, så det kun bliver en lille sum pr. mand.

En Soundboks 2 til Roskilde koster fx kun 2500 kr. Er I 10 personer i en camp, så koster det kun 250 kr. pr. mand at have musik til en hel festival. Det er utroligt hvor lidt det koster, at have det sjovt i en hel uge med vennerne.

De største festivaler i Danmark, hvor det kan være interessant at leje til er følgende: Jelling festival, skanderborg festival, smuk festival, roskilde festival og ikke mindst tinderbox.

Musik anlæg på festivaler er ofte det der får mennesker til at mødes. Gør det nemt og afhent en soundboks i hele landet. Det tager ikke ret lang tid. Lej din soundboks allerede i dag fra kun 1500 kr. til en festival.